Càtedra UNESCO de Comunicació InCom-UAB
Institut de la Comunicació InCom-UAB
Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura - Universitat Autònoma de Barcelona
cat | esp Facebook
Separador
  Màster Universitari
en Mitjans, Comunicació i Cultura
 
   
Separador
   
El Màster Universitari en Mitjans, Comunicació i Cultura aporta una visió global de la societat i de l'entramat format pels mitjans de comunicació i la seva acció social. El Màster ofereix un aprofundiment teòric, però també una orientació professional, per a totes aquelles persones que volen augmentar les seves competències teòriques i metodològiques en el camp de la comunicació, els mitjans de masses i el seu impacte global.
Separador
El propòsit del màster és formar professionals competents per dissenyar i dirigir projectes de recerca en el camp de la comunicació, així com per dissenyar i dirigir projectes de polítiques culturals en la seva més ampli sentit, a més d'aprofundir en aspectes relacionats amb la pràctica del periodisme en un escenari de transformació dels sistemes de comunicació.

La doble orientació, investigadora i professional, del Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura queda garantida per un equip de doctors amb àmplia experiència acadèmica, periodística i de gestió política i cultural, que s'han reunit per oferir el panorama més complet sobre la importància i l'impacte de la comunicació al món contemporani.
Separador
Separador
#Culturacrítica: nova campanya del Màster Oficial
El Màster Oficial en Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB llença una campanya multiplataforma. Tota la informació a la notícia
Separador
Oberta la preinscripció a l'edició 2015-2016
El primer període de preinscripció per a l'edició del Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura que començarà al novembre de 2015, arrenca el 16 de gener. Tota la informació a la notícia.
Separador
Inaugurem el Màster amb un 'passeig' per Barcelona
El proper 11 de desembre, a les 18:15h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació s'inaugura l'edició d'aquest any del Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura amb una conferència a càrrec Dr. Miquel de Moragas Spà : "Barcelona: ciutat simbòlica. Un exemple d'investigació transversal en comunicació".
Separador
Héctor Borrat: magisteri periodístic
El passat divendres 17 d'octubre va transcendir la mort d'Héctor Borrat; el seu llegat acadèmic perdura entre el professorat del Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura, que lamenta profundament la irreparable desaparició.
Separador
Èxit del Màster Oficial
El Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura informa que es troba en condicions de posar en marxa, aquest mateix curs i de forma completa, tant el Màster oficial com el Doctorat. Fins i tot s’ha hagut de restringir l’accés al Màster ja que s’havia superat amb escreix el màxim administratiu.
 
Separador
Separador
  Màster Universitari en Mitjans, Comunicació i Cultura
Més informació i contacte: master.mitjans.comunicacio.cultura@uab.cat
 
Separador