Bob Pop: “Hi ha temes que es resolen millor a la ficció. Segurament, la realitat em decebria”

“Maricón perdido” és la nova sèrie original de TNT, produïda per El Terrat (THE MEDIAPRO STUDIO) per a WarnerMedia. El seu protagonista és Roberto Enríquez, nom real de Bob Pop (Madrid, 1971), el creador d’aquesta sèrie de sis capítols de mitja hora.  Parlem amb Bob Pop sobre aquesta història: la d’un jove que deixa el poble, es desenganxa de la seva estrafolària i poc sensible mare (Candela Peña), i descobreix, emocionat, els encants i desencants de la gran ciutat. I també troba i dona curs a la seva pròpia veu com a escriptor, mirant el passat sense ira, i amb humor, fantasia i cançons. Perquè “Maricón perdido”, que s’estrena el 18 de juny, no és una revenja, sinó tot el contrari: és una carta d’amor als qui, com Roberto, es van trobar, es troben o es trobaran amb moltes dificultats per ser feliç i poder sortir de les tenebres. Però que, igual que Bob Pop, ho aconseguiran.

Continuar llegint:  Pere Vall (Inside)