“Creativitat i innovació en la indústria de l’entreteniment”, Gemma San Cornelio, Xavier Martí i Renom (2017) – OCC InCom-UAB

“Creativitat i innovació en la indústria de l’entreteniment”, Gemma San Cornelio, Xavier Martí i Renom (2017)

Per | 08/05/2017

En aquest llibre aprofundim en el valor de la creativitat i la innovació per aquesta indústria, des d’una doble perspectiva: d’una banda, situant aquests conceptes en el context de les indústries de l’entreteniment. D’una altra, aprofundint amb les polítiques que afecten el sector. Alhora també proporcionem eines per a situar i llançar projectes d’entreteniment.

Amb aquest llibre aprendràs sobre: creativitat; innovació; disseny; entreteniment; experiència; indústries culturals; indústries creatives; participació; cocreació; continguts; projectes; design thinking; finançaent; tecnologia; economia

+ info: http://www.editorialuoc.cat/creativitat-i-innovacio-en-la-industria-de-lentreteniment

You must be logged in to post a comment Login