Empreses de videojocs a Catalunya 2019

Per | 19/03/2019

+ info: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura

Els videojocs a Catalunya són, sense dubte, un dels sectors més dinàmics, creatius i estimulants de tot Europa. Ha estat reconegut pel talent dels seus creadors, per la seva oferta formativa i pels seus esdeveniments especialitzats.

L’Institut Català de les Empreses Culturals, a través de l’Àrea de Cultura Digital, forma part d’aquesta aventura promovent un desenvolupament sostenible de la indústria local, impulsant els projectes empresarials dels estudis més joves, facilitant una feina interdisciplinària amb altres sectors i defensant la natura del videojoc, no solament com un producte industrial, sinó també com un objecte cultural.

Dins de tota aquesta escena, presentem una nova edició del Catàleg d’empreses de videojocs catalanes,
una fotografia fixa del conjunt d’un sector il·lusionant i d’un moment cultural altament excitant.