ALBA SUD: investigació i comunicació per al desenvolupament

Per | 06/03/2020

+ info: Alba Sud

ALBA SUD és una associació catalana especialitzada en investigació i comunicació per al desenvolupament fundada a Barcelona el 2002. Té també presència i col·laboradors i col·laboradores a diversos països llatinoamericans (Nicaragua, El Salvador, Costa Rica, Argentina i Mèxic, en aquests moments). Investigació i comunicació són enteses a ALBA SUD com a eines al servei de propostes de canvi social a favor de societats amb majors nivells d’equitat i benestar social. ALBA SUD pretén millorar les estratègies de comunicació social i aprenentatge compartit al voltant de processos de canvi social en el terreny del desenvolupament al voltant de tres àmbits estratègics: el Turisme Responsable, el Treball Just i els Béns Comuns de la Terra. El nostre enfocament de treball combina l’anàlisi crítica amb les propostes per a la construcció d’alternatives.