Watchity, Konodrac i Ebantic s’uneixen per llançar una solució de producció audiovisual de directes 100% Cloud

Per | 08/04/2020

+ info: areavisual.cat (konodrac)

Tres empreses llancen una solució end-to-end integrant els seus productes, que permet la realització de programes en directe de forma 100% remota amb participació de l’audiència.
AdvancedTvRemoteProduction és una plataforma Cloud que incorpora les funcionalitats típiques d’un control de realització com un mesclador de vídeo / àudio, inserció de grafismes, reproductor de vídeos, etc … així com la possibilitat de rebre i barrejar fins a 6 senyals IP com telèfons mòbils, càmeres professionals o codificadors RTMP. Tot 100% en accés web. D’aquesta manera es pot realitzar la transmissió en directe d’un programa de televisió sense necessitat de la infraestructura tècnica tradicional i des de qualsevol lloc.

AdvancedTvRemoteProduction incorpora una capa d’Intel·ligència de Data per reflectir la participació de l’audiència en l’esdeveniment. Ofereix a la realització dades en temps real quantitatius i qualitatius sobre l’audiència, permet disparar votacions «calls-to-action» a les SmartTVs dels espectadors per conèixer els seus interessos i reaccions. Aquesta participació es reflecteix mitjançant gràfiques per al presentador o efectes de vídeo i àudio perquè s’incorporin en el senyal de programa.