EGM: la força creixent de la ràdio catalana

Per | 09/04/2020

+ info: comunicacio 21 (Daniel Condeminas) 

Dilluns 6 al matí coneixíem les dades de la primera onada de 2020 de l’EGM. Com és ja habitual, sembla que tothom hi guanya, cosa que no és ni pot ser. Superant els anuncis d’autobombo d’uns i altres, més o menys justificats, voldria subratllar-ne dues tendències estan esdevenint estructurals.

Primera: els grups radiofònics catalans que lideren les ofertes generalistes o musicals creixen o, si més no, consoliden les seves audiències davant l’agressiva competència dels operadors estatals.

Segona: les emissores temàtiques del grup Catalunya Ràdio han esdevingut opcions imbatibles en el seu àmbit o –després ho analitzo– han donat resposta exitosa a una assignatura pendent que tenia aquella casa des de feia molts anys.