15/09/2020: Premi Iluro 2020 – 62a convocatòria (Mataró-Maresme)

Per | 10/04/2020

+ info: Convocatòria Premi Iluro 2020

La Fundació Iluro ha editat les bases de la 62a convocatòria del guardó, que enguany augmenta la dotació econòmica del premi de 4.500  6.000  euros, a més a més de la publicació de l’obra. En aquesta ocasió, igual que en les darreres edicions, a més de les investigacions històriques es convoquen específicament al certamen tots els treballs relacionats amb les humanitats i les ciències socials. De la mateixa manera, l’àmbit territorial d’estudi també s’obre i hi podran concórrer obres que no siguin exclusivament centrades a Mataró o al Maresme, sinó de qualsevol àmbit territorial en què Mataró o el Maresme tinguin una presència destacada o un interès especial.

Així doncs, a més dels estudis, memòries, diaris, fons documentals o biografies de caràcter històric i arqueològic, el Premi també està obert a treballs sobre economia, sociologia o filologia entre d’altres, que poden ser tant de caràcter general com particular, i tant d’un període determinat com d’una mirada transversal.