I si la comunicació fóra eficaç?

Per | 21/05/2020

+ info: Viaempresa Susana LLuna

Quants autònoms s’hauran vist desatesos, desinformats i desemparats és el que em pregunte

Entrem en la fase 1, una fase que necessite com a autònoma però que tem com a ciutadana. Aquesta és la meua realitat. No confie en la capacitat dels valencians –en el meu cas- per a seguir les normes i mantindre les distàncies en la desescalada. Sé que no és molt popular que diga això, però així em sent. Per molt que sàpia que hem de posar-nos en marxa, reactivar l’economia, comprar en els comerços locals, ajudar al fet que la restauració remunte, acudir als cinemes i teatres amb les noves normes d’aforament, per molt clar que ho tinga, tem que no sapiem contindre’ns.

La dada que només el 5% de la població té anticossos no ajuda molt, encara que juntament amb les dades de morts, contagiats i altes, han sigut els pocs números clars que han aportat una mica de llum en aquesta pandèmia. I posar llum i mort en la mateixa frase és una cosa temerària. Ho sé.