Enric Murillo: “És molt complicat explicar que els fotògrafs poden entrar a l’UCI però els familiars no”

Per | 28/05/2020

+ info: media.cat 

Enric Murillo (Barcelona, 1985) no és un professional avesat a estar als focus mediàtics, sinó més aviat a treballar perquè la resta sempre desprenguin llum. Llicenciat en periodisme, ha dedicat la major part de la seva carrera a la comunicació corporativa, primer en el camp esportiu, especialment a la Federació Espanyola de Patinatge, i des del 2016 com a Director de Comunicació a la Gerència Metropolitana Nord de l’Institut Català de Salut, que inclou l’Hospital Germans Trias i l’Atenció Primària del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Barcelonès Nord i del Maresme.

Insisteix que “per fer la bé la comunicació corporativa has de creure realment el que dius, perquè és molt complicat comunicar alguna cosa amb la qual no hi combregues, i el públic al qui et dirigeixes ho nota molt ràpidament i et fa perdre tota la credibilitat”. La crisi sanitària del coronavirus ha posat a prova la fortalesa comunicativa del sector de la salut, i l’Hospital Germans Trias ha estat un dels centres que més ha aparegut als mitjans. Per Murillo, aquesta epidèmia ha estat el repte professional més important al que s’ha hagut d’enfrontar.