La Marató contra la COVID-19

Per | 03/06/2020

+ info: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

+ info: La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio canvia la temàtica i dedicarà l’edició d’enguany a la Covid-19

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’enguany se centrarà finalment en el coronavirus SARS-CoV2 davant l’actual situació d’emergència sanitària causada pel nou virus i la necessitat d’avançar en la recerca de recerca urgent a escala mundial. El tema escollit inicialment per al 2020 es traslladarà a l’any vinent.

Es tracta d’un canvi singular motivat per l’excepcionalitat de la situació que es viu arreu del món. Els mitjans de comunicació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals treballen des de l’inici de la pandèmia per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, amb informació, divulgació i sensibilització social sobre tots els aspectes de la crisi pel coronavirus.