Visitar el Museu del Còmic de Sant Cugat del Vallès

Per | 27/06/2020

+ info: El Món

El Museu del Còmic, un recorregut per la història

El centre, l’únic d’aquestes característiques a l’Estat, obria portes a Sant Cugat el passat mes de juny, oferint un repàs per la història del còmic i la historieta al nostre país.

Visitar el Museu del Còmic de Sant Cugat del Vallès (el primer museu d’aquestes característiques de l’Estat espanyol), és fer un viatge nostàlgic a la infantesa de tantes i tantes persones que van créixer amb aquest mitjà com a única finestra als somnis. És fer un viatge a través de la història d’aquestes publicacions a través dels anys i, de retruc, un viatge per 135 anys d’història d’un país que es reflecteix en l’evolució del mitjà amb el pas dels anys. Un espai per descobrir que no deixa indiferent.