Berto Romero: “L’absència d’humor és un signe que l’ànima està podrida”

Per | 28/06/2020

Per Pere Vall (Inside Media)

El 18 de juny, Movistar+ estrena la tercera i última temporada de “Mira lo que has hecho”, sèrie d’èxit creada per Berto Romero i produïda per El Terrat (The Mediapro Studio). Parlem amb Romero (Cardona, 1974) d’aquesta comèdia sobre l’amor, la paternitat, la família, els nens i la televisió, la feina del còmic i el fet, inevitable, de créixer i fer-se gran. Una autoficció lliurement inspirada en vivències personals i prestades, on el seu autor, ja en aquesta recta final, no té por d’entrar en terrenys espinosos, i fins i tot reflexiona sobre els límits de l’humor, els excessos de la societat capitalista i la mort. Compte!: el desenllaç de les aventures quotidianes de Berto, Sandra i els seus tres fills arriba carregat de riures… i d’alguna llàgrima.