Juan Carlos Tous: ‘Per què pel·lícules en català s’haurien de veure doblades en castellà?’

Per | 04/07/2020

+ info: Vilaweb

Entrevista al director general de FilminCAT sobre l’elecció dels continguts en català i sobre el model de negoci de la plataforma.

Juan Carlos Tous és cofundador i director general de FilminCAT, plataforma de cinema i sèries en línia en català que destaca per la gran presència de cinema independent i d’autor. Tant ell com Jaume Ripoll i José Antonio de Luna, també socis fundadors, van crear-la el 2017, després d’haver creat Filmin el 2007, i avui dia tenen més de quatre mil títols doblats o subtitulats en català, on destaquen Els Durrell Estiu 1993 com els més vists en sèries i cinema, respectivament. Parlem amb el director general sobre la preferència pels continguts en català, sobre el model de negoci i sobre com han viscut el confinament tant ells com més actors del sector audiovisual.