Els cines Méliès de Barcelona tanquen enfonsats per la crisi de la Covid

Per | 16/07/2020

+ info: El Periódico

La crisi de la Covid-19 ha causat una altra víctima en termes cinematogràfics. Els barcelonins Cinemes Méliès, situats al número 103 del carrer de Villarroel, tanquen després de 24 anys d’activitat gairebé ininterrompuda. El virus, el confinament, l’estat d’alarma, la desescalada i la sensació d’incertesa total en el sector han accelerat el tancament d’una de les poques sales que projectava clàssics i feia una tasca de pedagogia perquè el gust pel cine del passat no es perdés. Es van inaugurar el 20 de desembre del 1996 amb ‘El gran carnaval’, la demolidora pel·lícula de Billy Wilder sobre l’arribisme de la premsa nord-americana. Després de l’obertura d’algunes sales a Barcelona fa dues setmanes, els Méliès, nom distingit, nom del pioner del cinematògraf, han decidit concloure la seva aventura.