Sobre la polèmica lingüística arran Drama, la nova sèrie emesa per TV3

Per | 17/07/2020

+ info: comunicació21

Drama (a) TV3, Daniel Condeminas i Tejel

La polèmica lingüística sobre la nova sèrie emesa per TV3 ha amagat l’autèntic drama que tenalla el canal i el conjunt de la CCMA: amb l’estructura actual i els diners disponibles, TV3 no pot produir sèries de ficció ni respondre a un greu i crònic problema, atreure el públic jove; o dit d’una altra manera, aturar l’envelliment accelerat de la seva audiència. El recent anunci que continguts estructurals de la graella de TV3, com Polònia o la telesèrie Com si fos ahir, no es reprendran a l’inici de la propera temporada sinó al novembre, testimonia com n’és de crítica la situació. El sostingut i meritori lideratge de TV3 és un arbre que no ens deixa veure la desforestació del bosc frondós que havia estat la ‘Corpo’ dins l’ecosistema mediàtic i cultural.