Una aposta de futur per a Catalunya Ràdio

Per | 31/07/2020

+ info: comunicacio 21 (Daniel Condeminas) 

Després d’un seguit d’episodis altament complexos que ja hem comentat en un anterior article, Catalunya Ràdio comptarà amb una nova veu al capdavant. Laura Rosel no és pas nova a la casa, però sí que el seu salt al magazín matinal forma part d’una aposta decidida de l’emissora per mantenir i expandir la seva audiència a la ciutadania més jove, en uns moments de profunds canvis d’hàbits en el consum mediàtic.

A l’estratègia digital pels podcasts, l’oferta de ràdio a la carta o els nous formats que han acabat de donar forma i sentit a iCat, s’hi suma la graella de la propera temporada de Catalunya Ràdio, que profunditza un procés que vol –i està aconseguint– relligar el talent de grans professionals amb anys a la casa amb noves generacions que estan sabent connectar amb nous oients. I tot sense deixar abandonats els oients que han estat sintonitzant-la durant anys i panys. Un equilibri dinàmic i gens fàcil que requereix molta complicitat interna i habilitat directiva.