Què és i com es fa servir la intel·ligència artificial? – OCC InCom-UAB

Què és i com es fa servir la intel·ligència artificial?

Per | 03/11/2020

La intel·ligència artificial (IA) és la capacitat d’una màquina per mostrar capacitats semblants a les humanes, com ara el raonament, l’aprenentatge, la planificació i la creativitat. Permet als sistemes tècnics percebre el seu entorn, fer front al que perceben, resoldre problemes i actuar per assolir un objectiu específic. Els sistemes d’IA són capaços d’adaptar el seu comportament fins a un cert grau analitzant els efectes de les accions anteriors i treballant de manera autònoma.

+ info: Universitats i Recerca (Amb accés a l’Informe: Artificialintelligence: How does it work, why does it matter, and what can)

You must be logged in to post a comment Login