Txell Feixas: Escriure sobre dones valentes sent una d’elles

Per | 05/01/2021

+ info: Diari de Barcelona

Són les sis. Les set a Beirut. La ciutat es desperta i juntament amb ella ho fa la corresponsal de la CCMA al Líban, Txell Feixas. La periodista fa quatre anys que hi és, i al gener se n’acomiadarà per començar una nova experiència a Turquia. Durant aquest temps al Líban, Feixas ha cobert -i segueix cobrint – múltiples conflictes. Des de l’araboisraelià, passant per Síria i Iraq, fins a l’Iran. Sense oblidar l’explosió del 4 d’agost d’aquest any a Beirut, que va deixar la ciutat destrossada.

La corresponsal se’n va anar a la capital libanesa després que la corporació obrís dues concurrències en dues ciutats: una a Londres, i l’altra a Beirut. Feixas no ho va dubtar, i pensant que no li donarien perquè mai havia fet periodisme internacional, es va apuntar per anar al Pròxim Orient.