Veritat, postveritat i fake news (2020) – OCC InCom-UAB

Veritat, postveritat i fake news (2020)

Per | 06/01/2021

Autors:  Garcia del Muro Solans, Joan ; Ruiz Caballero, Carlos Miguel ; Torralba Roselló, Francesc

+ info: Pagès Editors

Aquest llibre parla de veritats, perquè “sovint constatem que la veritat és tergiversada, ocultada i amagada per determinats interessos. I no solament en els mitjans de comunicació social, sinó també en la nostra vida quotidiana, en el marc de les nostres relacions. També observem que, en l’àgora social, circulen falses veritats, missatges enganyosos que creen un ambient tèrbol i abonen el terreny de la desconfiança”. Encara hi ha lloc, per a la veritat?

Aquest llibre recull, en un únic volum, la mirada de tres dels principals filòsofs que, en els úlitms anys, han pensat i escrit sobre la postveritat. 

You must be logged in to post a comment Login