El Club Natació Sabadell, el primer centre esportiu d’Europa amb un espai de videojocs en línia a les seves instal·lacions

Per | 12/01/2021

+ info: Diari de Sabadell (Manel Camps)

“És el futur o part del futur.No substituirà l’esport de tota la vida però passarà a ser part de l’esport”, explica el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí. El gaming, també conegut com a e-sports, ha arribat a Sabadell per quedar-se. De la mà de l’empresa Asobu eSports, el Club Natació es converteix en el primer centre esportiu d’Europa que compta amb un espai de videojocs en línia a les seves instal·lacions: “Ens van obrir les portes i ens van oferir el millor espai que tenien. Tot el que pugui ser una confluència i crear sinergies amb el Club, benvingut sigui”, exposa el sabadellenc Roberto Expósito, CEO de l’empresa nouvinguda a la ciutat.