Recomanacions sobre el tractament informatiu de les persones migrades i refugiades (CAC, 2021) – OCC InCom-UAB

Recomanacions sobre el tractament informatiu de les persones migrades i refugiades (CAC, 2021)

Per | 04/03/2021

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha elaborat unes recomanacions sobre el tractament informatiu de les persones migrades i refugiades als mitjans de comunicació. El document, que actualitza un de previ de l’any 2002, té com a objectiu reconèixer i valorar la diversitat, evitar l’estigmatització i la reproducció d’estereotips i prejudicis, i donar elements que facilitin una informació acurada dels problemes socials.

Han participat en l’elaboració del document la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Institut Europeu de la Mediterrània. Així com les del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, el Consell Nacional de les Dones de Catalunya, les Entitats Catalanes d’Acció Social, la Fundación del Secretariado Gitano, l’Observatori de Cobertura de Conflictes de la Universitat Autònoma de Barcelona i Xenomedia de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

You must be logged in to post a comment Login