Recomanacions per a una cobertura mediàtica de la infància i l’adolescència amb enfocament de drets (CAC, 2021) – OCC InCom-UAB

Recomanacions per a una cobertura mediàtica de la infància i l’adolescència amb enfocament de drets (CAC, 2021)

Per | 03/06/2021

+ info: Generalitat de Catalunya 

En el document “Recomanacions per a una cobertura mediàtica de la infància i l’adolescència amb enfocament de drets” hi trobareu deu principis a tenir presents quan s’informa sobre infants i adolescents o per quan aquests participin en l’esfera mediàtica, per tal que sigui amb la perspectiva de defensar els seus drets com a ciutadans i ciutadanes actives de la societat amb veu pròpia.

Aquesta publicació s’ha elaborat des del Consell Audiovisual de Catalunya amb la participació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, del Col·legi de Periodistes de Catalunya, del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya, i del Síndic de Greuges.

Document: CAC

You must be logged in to post a comment Login