Els mitjans. Per què són importants. Nick Couldry (2021) – OCC InCom-UAB

Els mitjans. Per què són importants. Nick Couldry (2021)

Per | 13/07/2021

Els mitjans. Per què són importants.

Nick Couldry (2021)

Traducció: Octavi Gil Pujol

+ Info:  Saldonar 

Els mitjans tenen un paper essencial en la configuració del món tal com el coneixem. A partir sobretot de la introducció de la vida de les persones en l’univers d’internet, s’han tornat un element crucial en gairebé tots els aspectes de l’existència humana.

Avui dia s’està construint un nou ordre social a través de la nostra relació amb els mitjans més diversos, i és imprescindible saber quin poder confereix això als governs i les grans corporacions.

Per orientar-nos, Nick Couldry argumenta amb solidesa la rellevància dels cinc rols essencials que tenen els mitjans: comunicar, representar, imaginar, compartir i governar. Amb això, ens demostra que la comprensió d’aquestes dinàmiques és una habilitat que necessitem dominar en l’era digital, ara que els nostres ecosistemes socials depenen de com ens comuniquem.

 

You must be logged in to post a comment Login