Per un grapat d’històries. Josep Maria Bunyol (2023) – OCC InCom-UAB

Per un grapat d’històries. Josep Maria Bunyol (2023)

Per | 24/05/2023

Novetat Editorial:

Per un grapat d’històries. Moments mítics del cinema

Josep Maria Bunyol

Un recull de divuit relats que descobreixen alguns dels moments més interessants, xocants, dramàtics, conflictius, i també divertits, de la història del cinema, dins i fora de la pantalla.

En aquest llibre descobrirem la història d’Elena Jordi, la primera dona directora de l’Estat, o l’època en què Esplugues de Llobregat es va convertir en Esplugues City, uns dels estudis de rodatge de westerns més importants d’Europa. També viatjarem fins a Hollywood per saber com hi va desembarcar Marlene Dietrich i com es van conèixer Steven Spielberg i Joan Crawford, i traurem el cap pels rodatges de La vida de BrianAlienRetorn al futur i Seven. Acompanyarem Stanley Kubrick en els seus intents frustrats de portar la vida de Napoleó al cinema, seguirem Andrei Tarkovski fins a l’exili i reviurem l’èxit de Sergi López a França, a partir dels seus propis records. Un recull de divuit relats que descobreixen alguns dels moments més interessants, xocants, dramàtics, conflictius, i també divertits, de la història del cinema, dins i fora de la pantalla.

Més informació: Ara Llibres

You must be logged in to post a comment Login