Formació especialitzada

ECCIT | Escola Catalana de Cinema i Televisió

ECCIT, l’Escola Catalana de Cinema i Televisió, emprèn el vol a Lleida amb un clar objectiu: formar a nous i noves cineastes. Gràcies al conveni signat amb el centre de producció i postproducció Magical, l’alumnat tindrà accés a unes instal·lacions immillorables i a material professional d’alta qualitat. A més a més, disposem d’un equip docent experimentat i actiu en el món audiovisual per donar una formació adaptada a les necessitats del mercat laboral actual.

eduCAC

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, presenta eduCAC, un programa d’educació en comunicació que neix amb l’objectiu prioritari de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals.

La casa del cine (Barcelona)

La escuela se estructura en tres áreas: área de realización con dirección de cine y realización de cine documental, desarrollo de proyectos cinematográficos y escritura de guion de largometrajes y cortometrajes. El área de edición y montaje cinematográfico con estudios en inglés y el área de crítica de cine especializados en teoría, crítica y análisis fílmico. Todo en un marco de cursos anuales, semestrales, masterclass, talleres, seminarios y formaciones vinculadas a festivales de cine.

Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya

Som un centre de creació centrat en el vessant pràctic de la formació de futurs professionals del cinema i les arts audiovisuals, que treballa en els àmbits del cinema d’autor, el documental de creació, el cinema per a la televisió i els nous formats.
​Vinculats mitjançant convenis institucionals, a organismes professionals i docents de l’àmbit cinematogràfic i audiovisual, tant nacionals com internacionals, actuem com un laboratori de nous projectes de producció i difusió del cinema i les arts audiovisuals a Catalunya, i com un motor audiovisual a les terres de Lleida.

Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya ESCAC

L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya ESCAC, té com a objectiu la formació integral en el camp audiovisual en el marc del Grau Superior de Cinematografia i del Màster Oficial, així com el de fomentar l’expansió d’aquesta formació en tots els estrats educatius de la nostra societat.

DocsBarcelona: un projecte global al voltant del món documental amb festival, mercat professional, distribució, xarxa de sales d’exhibició i formació al voltant del món documental

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC)

El Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya es una Asociación Cultural sin ánimo de lucro, con la filosofía de entidad al servicio del público.
El año 2010 fue galardonada con la distinción de Entidad de honor por la Federación Catalana de Fotografía.
La misión del IEFC es fomentar, estimular e impulsar el estudio, la investigación y la difusión de la fotografía.

Instituto RTVE

L’Estruch, fàbrica de creació de las arts en viu (Sabadell)

L’Estruch, fàbrica de tints durant gairebé cent anys, és ara un centre cultural municipal inaugurat l’any 1995 dedicat a la producció, la difusió i la formació artística contemporània i centrat en el teatre, la dansa, el circ, la música, la imatge, les arts visuals i performàtiques i la creació multimèdia. Com a centre de producció escènic, s’ha especialitzat en les arts en viu acollint gran part de les companyies locals dedicades a aquestes disciplines i també un bon nombre de col·lectius professionals de dansa i circ que provenen de Catalunya, la resta de l’Estat i l’àmbit europeu. Amb la incorporació de La Vela, el circ guanya presència al projecte, i acabarà de consolidar l’Estruch com a espai per a la producció, l’exhibició i la formació de les arts circenses.

UNIVERSITATS

EUC

El portal Estudis Universitaris de Catalunya, on trobareu la informació sobre la qualitat de les titulacions oficials del sistema d’educació superior de Catalunya. Tota la informació sobre la qualitat dels estudis universitaris de Catalunya

Generalitat de Catalunya. Universitats