Consulta Informes – OCC InCom-UAB

Consulta Informes

L’Informe de la comunicació a Catalunya és una publicació biennal que ofereix una descripció actualitzada i una anàlisi aprofundida i plural dels diversos camps que configuren el sector de la comunicació a Catalunya.

Obra col·lectivua i projecte interuniversitari

Fidel als criteris establerts des de la primera edició, l’any 2000, l’Informe manté el caràcter d’obra col·lectiva. La UAB aporta part d’autors de l’Informe, però també n’hi ha que pertanyen a d’altres universitats i grups de recerca, o institucions o empreses dels sector de la comunicació.

Més d’una dècada d’anàlisi de la comunicació a Catalunya

Un projecte, consolidat com a referent pels equips investigadors, acadèmics, professionals i institucions responsables de les polítiques de comunicació del nostre país.

Aquesta sèrie d’informes, dedicats a descriure i analitzar els diversos sectors de la comunicació, es va iniciar amb l’objectiu d’oferir una visió global i sintètica de la comunicació que, més enllà del seu ús acadèmic, pogués esdevenir una eina de suport a les polítiques de comunicació del país. Ara, en la perspectiva de més d’una dècada d’anàlisi de la comunicació a Catalunya, aquests informes permeten fer una nova aportació: facilitar l’anàlisi de l’evolució del sistema i, en conseqüència, ajudar a interpretar millor els reptes de futur.

AVIAT! NOU INFORME! Informe de la comunicació a Catalunya 2021-2022

Consulta tots els nostres Informes de la comunicació a Catalunya: Enllaç 

CONSULTA L’ÚLTIM INFORME: