Contacte - OCC InCom-UAB

Contacte

Amparo Huertas Bailén

Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Universitat Autònoma de Barcelona
Campus UAB – Edifici N, planta 1.
E-08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona. Espanya

Telèfon: +34 93 581 29 07

E-mail: incom@uab.cat

L’OCC InCom-UAB és un observatori gestionat des de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), en el marc del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (2017SGR0760; 2021/SGR-00179)

L’objectiu fonamental de l’OCC és difondre informació i recursos d’utilitat per al desenvolupament del sector acadèmic i empresarial. Registrar els èxits i preocupacions més importants del sector, per tal, sobretot, de donar compte de l’actualitat del món empresarial i de detectar, així, temes que requereixen ser investigats en profunditat.

FUNCIONS

– Observar i analitzar: (a) les tendències en investigació i (b) el desenvolupament del sector de la comunicació a Catalunya.

– Registrar i analitzar bones pràctiques.

– Construir vies de col·laboració entre entitats i grups de recerca d’arreu de Catalunya.

– Promoure la interrelació entre la pràctica professional i les ciències de la comunicació.

– Facilitar l’accés a informació bàsica i actual a investigadors/es, professionals i a l’administració.

L’Observatori de la Comunicació a Catalunya (OCC InCom-UAB) va ser presentat en públic l’any 2017, en una jornada organitzada per l’InCom-UAB, en col·laboració amb Consell de l’Audiovisual de Catalunya i amb el suport de la Generalitat de Catalunya. La trobada es va dedicar a debatre sobre el mesurament d’audiències.