"En totes direccions (1971) de Ràdio Barcelona. Resistència de la llengua catalana en la radiodifusió del tardofranquisme", Daniel Casals i Martorell (2009) - OCC InCom-UAB

Home » Llibres » “En totes direccions (1971) de Ràdio Barcelona. Resistència de la llengua catalana en la radiodifusió del tardofranquisme”, Daniel Casals i Martorell (2009)

“En totes direccions (1971) de Ràdio Barcelona. Resistència de la llengua catalana en la radiodifusió del tardofranquisme”, Daniel Casals i Martorell (2009)

+ info: Publicacions UAB

Aquest llibre s’emmarca en la línia de recuperació dels espais radiofònics emesos durant el franquisme que van fer ús del català per posar-se en antena. En aquesta ocasió, el programa recuperat és En totes direccions, que Jaume Picas va dirigir i presentar a Ràdio Barcelona entre el febrer i el juny de 1971. En aquest llibre s’inclou un estudi historicofilològic dels guions esmentats i una taula classificatòria dels personatges vinculats a la cultura catalana que hi van aparèixer. El lector també hi trobarà l’edició facsímil dels guions, que s’ofereixen a la comunitat científica per estudiar-los des d’altres perspectives.

vistes:

28