Amparo Huertas Bailén i José Luis Terrón, membres del comitè científic del congrés internacional Communication and Education by Transmedia (Girona, 2016)

Organitzat pel Communication and Education by Transmedia Erasmus+ Project 2014–2016, l’Institut Palamós, la Universitat de Girona i el grup de recerca Anàlisi de la Recepció de les Pantalles Audiovisuals (ARPA-UdG), el congrés serà un punt de trobada per debatre sobre comunicació i educació transmèdia

Bellaterra / Girona, 14–03–2016. Dos investigadors de l’InCom-UAB formen part del comitè científic del Communication and Education by Transmedia International Congress. Es tracta de la doctora Amparo Huertas Bailén, actual directora de l’InCom-UAB i especialista en interculturalitat i gènere, i el doctor José Luis Terrón, expert en l’àmbit de la salut.

El congrés, que se celebrarà a la ciutat de Girona del 20 al 22 d’abril de 2016, està organitzat pel Communication and Education by Transmedia Erasmus+ Project 2014–2016, l’Institut Palamós, la Universitat de Girona i el grup de recerca Anàlisi de la Recepció de les Pantalles Audiovisuals (ARPA-UdG).

Fins l’1 d’abril roman obert el període per a l'enviament de propostes.

Per a més informació:

Web del congrés

 

Amparo Huertas Bailén y José Luis Terrón, miembros del comité científico del congreso internacional Communication and Education by Transmedia (Girona, 2016)

Organizado por el Communication and Education by Transmedia Erasmus+ Project 2014–2016, el Institut Palamós, la Universitat de Girona y el grupo de investigación Anàlisi de la Recepció de les Pantalles Audiovisuals (ARPA-UdG), el congreso será un punto de encuentro sobre comunicación y educación transmedia

Bellaterra / Girona, 14–03–2016. Dos investigadores del InCom-UAB forman parte del comité científico del Communication and Education by Transmedia International Congress. Se trata de la doctora Amparo Huertas Bailén, actual directora del InCom-UAB y especialista en interculturalidad y género, y el doctor José Luis Terrón, experto en el ámbito de la salud.

El congreso, que se celebrará en la ciudad de Girona del 20 al 22 de abril de 2016, está organizado por el Communication and Education by Transmedia Erasmus+ Project 2014–2016, el Institut Palamós, la Universitat de Girona y el grupo de investigación Anàlisi de la Recepció de les Pantalles Audiovisuals (ARPA-UdG).

Hasta el 1 de abril permanece abierto el periodo para el envío de propuestas.

Para más información:

Web del congreso