Emilio Fernández Peña, nomenat ‘Correspondent editor’ de la revista Media, Culture & Society (Sage Publishing)

L’investigador és director del Centre d’Estudis Olímpics (CEO-UAB) i també responsable del grup Comunicació i Esport de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB)

Bellaterra / Londres (Regne Unit), 22‒11‒2016. L’investigador i director del grup Comunicació i Esport de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), director del Centre d’Estudis Olímpics (CEO-UAB) i professor titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) Emilio Fernández Peña, ha estat nomenat ‘Correspondent editor’ de la revista Media, Culture & Society, editada pel segell editorial Sage Publishing, a Londres (Regne Unit).

Media, Cultura & Society és una revista nascuda l’any 1979, especialitzada en l’estudi dels mitjans de comunicació, amb especial èmfasi en els contextos històrics, polítics, econòmics i culturals. Actualment és dirigida per Raymond Boyle, John Corner, Anna Reading, Paddy Scannell, Philip Schlesinger, i Colin Sparks, i forma part del segon quartil del ‘Jorunal Citation Reports’ de Thompson Reuters, una de les principals referències internacionals en la classificació de publicacions periòdiques especialitzades, en funció del factors d’impacte assolits.

Per a més informació:

Web ‘Media, Culture & Society’

 

Emilio Fernández Peña, nombrado ‘Correspondent editor’ de la revista Media, Culture & Society (Sage Publishing)

El investigador es director del Centre d’Estudis Olímpics (CEO-UAB) y también responsable del grupo Comunicación y Deporte del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB)

Bellaterra / Londres (Reino Unido), 22‒11‒2016. El investigador y director del grupo Comunicación y Deporte del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), director del Centre d’Estudis Olímpics (CEO-UAB) y profesor titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB) Emilio Fernández Peña, ha sido nombrado ‘Correspondent editor’ de la revista Media, Culture & Society, editada por el sello editorial Sage Publishing, en Londres (Reino Unido).

Media, Cultura & Society es una revista nacida en 1979, especializada en el estudio de los medios de comunicación, con especial énfasis en los contextos históricos, políticos, económicos y culturales. Actualmente está dirigida por Raymond Boyle, John Corner, Anna Reading, Paddy Scannell, Philip Schlesinger, y Colin Sparks, y forma parte del segundo cuartil del ‘Jorunal Citation Reports’ de Thompson Reuters, una de les principales referencias internacionales en la clasificación de publicaciones periódicas especializadas, en función de los respectivos factores de impacto.

Para más información:

Web ‘Media, Culture & Society’