Amparo Huertas, vicepresidenta de la nova Junta Directiva de la SCC-IEC

L’actual directora de l’InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén, és la vicepresidenta de la nova Junta Directiva de la Societat Catalana de Comunicació – Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC). La nova junta està presidida per Joan Francesc Fondevila Gascón (Blanquerna-Universitat Ramon Llull i Centre d’Estudis sobre el Cable).

El punt 4 de l’ordre del dia de l’Assemblea celebrada per la Societat Catalana de Comunicació el 22 de novembre de 2022 era “Eleccions a la Junta: Recompte i proclamació”. Finalitzats els 4 anys del mandat de la Junta anterior, presidida per Sergi Cortiñas (Universitat Pompeu Fabra), calia renovar la Junta Directiva.

Als comicis s’hi va presentar una única candidatura, que els resultats van donar com a guanyadora. D’aquesta manera, la nova Junta está formada per:

President: Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón (Blanquerna-Universitat Ramon Llull i Centre d’Estudis sobre el Cable).

Vicepresidenta: Dra. Amparo Huertas Bailén (Universitat Autònoma de Barcelona)

Tresorer: Dr. Marc Compte Pujol (Universitat Oberta de Catalunya)

Secretari: Dr. Joaquim Marqués Pascual (EAE Business School)

Vocal: Dr. Lluís Codina Bonilla (Universitat Pompeu Fabra)

La Societat Catalana de Comunicació (SCC-IEC) es va crear l’any 1986, per iniciativa d’un equip de professors i professionals de la comunicació dels territoris de parla catalana. Segons els seus Estatuts, té per finalitat “el conreu dels estudis que tenen per objecte la comunicació social, estendre llur coneixement i publicar els treballs dels qui s’hi dediquin.”

Si et dediques a investigar a l’àrea de la comunicació i encara no ets soci/sòcia, ja saps on som: https://lnkd.in/dn7pnD2H

Segueix l’activitat de la SCC-IEC a: