Amparo Huertas Bailén modera una taula rodona a la Jornada professional del Festival Internacional de Cinema de Tarragona (REC) 2016

La directora de l’InCom-UAB participa en la ‘Jornada professional: viralitzar la multipantalla’, on es presentarà el projecte transmèdia paneuropeu YIDOCM sobre el canvi climàtic i les migracions (Programa Erasmus+). L’activitat es celebrarà el 3 de desembre al matí a l’Espai Turisme (Tarragona). Entrada gratuïta amb inscripció

Bellaterra / Tarragona, 15‒11‒2016. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) col·labora, en qualitat de membre no formal, en el projecte d’innovació audiovisual educativa “Youngsters I.Doc Makers (YIDOCM) Youngsters, New Tecnologies, Media & Vet in the European Audiovisual Context”, que en la convocatòria Programa Erasmus+ 2015 va rebre una ajuda econòmica. Arran d’aquesta col·laboració, la directora del InCom-UAB i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB), Amparo Huertas Bailén, participarà en la primera presentació pública del projecte, que es durà a terme en el marc del Festival Internacional de Cinema de Tarragona (REC) 2016, dins de la ‘Jornada professional: viralitzar la multipantalla’, que se celebrarà el dissabte 3 de desembre al matí (de les 10h a les 14h) a l’Espai Turisme (carrer Major, 9), de Tarragona.

L’objectiu d’aquesta jornada professional és definir què s’entén per narrativa transmèdia, quines possibilitats ofereix i la seva aplicació per incrementar l’audiència. També s’analitzarà un cas pràctic dintre del projecte YIDOCM, on diverses escoles professionals d’imatge i so d’Europa, liderades per l’IES Puerta Bonita (Madrid), col·laboren en la realització d’un documental transmèdia fet per joves, reflexionant sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències en la immigració. Aquesta serà la primera presentació pública del projecte, tot i que ja n’hi ha de programades a Madrid, Roma, Viena i Berlín.

L’assistència a la ‘Jornada professional: viralitzar la multipantalla’ és gratuïta, però cal inscripció prèvia. El termini romandrà obert fins el 29 de novembre de 2016.

Informació sobre la ‘Jornada professional: viralitzar la multipantalla’, al REC 2016

Informació general sobre el Festival REC 2016

Notícia relacionada:

Web InCom-UAB (18?09?2015): “L’InCom-UAB participa en el projecte YIDOCM, seleccionat per la Comissió Europea, en la convocatòria Erasmus Plus 2015”

 

Amparo Huertas Bailén modera una mesa redonda en la Jornada profesional del Festival Internacional de Cinema de Tarragona (REC) 2016

La directora del InCom-UAB participa en la ‘Jornada profesional: viralizar la multipantalla’, donde se presentará el proyecto trasmedia paneuropeo YIDOCM sobre el cambio climático y las migraciones (Programa Erasmus+). La actividad se celebrará el 3 de diciembre por la mañana en el Espai Turisme (Tarragona). Entrada gratuita con inscripción

Bellaterra / Tarragona, 15‒11‒2016. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) colabora, en calidad de miembro no formal, en el proyecto de innovación audiovisual educativa “Youngsters I.Doc Makers (YIDOCM) Youngsters, New Tecnologies, Media & Vet in the European Audiovisual Context”, que en la convocatoria Programa Erasmus+ 2015 recibió una ayuda económica. A raíz de esta colaboración, la directora del InCom-UAB y profesora titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB), Amparo Huertas Bailén, participará en la primera presentación pública del proyecto, que se llevará a cabo en el marco del Festival Internacional de Cinema de Tarragona (REC) 2016, dentro dela ‘Jornada profesional: viralizar la multipantalla’, que se celebrará el sábado 3 de diciembre por la mañana (de las 10h a las 14h) en el Espai Turisme (calle Mayor, 9), de Tarragona.

El objetivo de esta jornada profesional es definir qué se entiende por narrativa transmedia, qué posibilidades ofrece y su aplicación para incrementar la audiencia. También se analizará un caso práctico dentro del proyecto YIDOCM, donde distintas escuelas profesionales de imagen y sonido de Europa, lideradas por el IES Puerta Bonita (Madrid), colaboran en la realización de un documental transmedia hecho por jóvenes, reflexionando sobre el cambio climático y sus consecuencias en la inmigración. Esta será la primera presentación pública del proyecto, aunque ya hay programadas en Madrid, Roma, Viena y Berlín.

La asistencia a la ‘Jornada profesional: viralizar la multipantalla’ es gratuita, pero es necesaria inscripción previa. El plazo permanecerá abierto hasta el 29 de noviembre de 2016.

Información sobre la ‘Jornada profesional: viralizar la multipantalla’, en el REC 2016

Información general sobre el Festival REC 2016

Noticia relacionada:

Web InCom-UAB (18‒09‒2015): “El InCom-UAB participa en el proyecto YIDOCM, seleccionado por la Comisión Europea, en la convocatoria Erasmus Plus 2015”