Amparo Huertas Bailén presenta una ponència en el col·loqui internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées, el 4 de novembre, a Clermont Ferrand (França)

La directora de l’InCom-UAB també es membre del comitè científic internacional d’aquest congrés, que es duu a terme en el marc d’un programa de recerca pluridisciplinària finançat per la Maison des Sciences de l'Homme de Clermont Ferrand (MSH), dedicat a “les Migracions i els vincles socials: cap a innovacions territorials”

Bellaterra / Clermont Ferrand (França), 31–10–2016. La directora de l’InCom i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) Amparo Huertas Bailén presentarà la ponència "Young migrants and transnational family relationships in the digital space" en el col·loqui internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées, que se celebrarà a la ciutat francesa de Clermont-Ferrand, els dies 3 i 4 de novembre de 2016 i que compta amb el finançament de la Université Blaise Pascal Clermont-Ferrand 2, el departament Puy de Dôme i l’ajuntament de Clermont-Ferrand.

La ponència d’Amparo Huertas Bailén serà impartida el divendres 4 de novembre i tractarà sobre els joves migrants i les relacions familiars transnacionals, en l’espai digital, a partir d’un estudi de camp dut a terme en diverses poblacions de Catalunya, Madrid i País Basc. La investigadora presentarà part dels resultats del projecte d’R+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad” (CSO2011-24376), que va dirigir entre els anys 2102 i 2014, finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat del Govern d’Espanya.

Per a més informació:

Web col·loqui internacional

Notícies relacionades:

23–09–2016. Web InCom-UAB: “Amparo Huertas Bailén presenta una ponència en el col·loqui internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées (2016)”

29–03–2016. Web InCom-UAB: “Amparo Huertas Bailén, membre del comitè científic del col·loqui internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées

 

Amparo Huertas Bailén presenta una ponencia en el coloquio internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées, el 4 de noviembre, en Clermont Ferrand (Francia)

La directora del InCom-UAB también es miembro del comité científico internacional de este congreso, que se lleva a cabo en el marco de un programa de investigación pluridisciplinaria financiado por la Maison des Sciences de l'Homme de Clermont Ferrand (MSH), dedicado a “las Migraciones y a los vínculos sociales: hacia innovaciones territoriales”

Bellaterra / Clermont Ferrand (Francia), 31–10–2016. La directora del InCom y profesora titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB) Amparo Huertas Bailén presentará la ponencia "Young migrants and transnational family relationships in the digital space" en el coloquio internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées, que se celebrará en la ciudad francesa de Clermont-Ferrand, los días 3 y 4 de noviembre de 2016 y que cuenta con la financiación de la Université Blaise Pascal Clermont-Ferrand 2, el departamento Puy de Dôme y el ayuntamiento Clermont-Ferrand.

La ponencia de Amparo Huertas Bailén será impartida el viernes 4 de noviembre y tratará sobre los jóvenes migrantes y las relaciones familiares transnacionales, en el espacio digital, a partir de un estudio de campo llevado a cabo en distintas poblaciones de Catalunya, Madrid y País Vasco. La investigadora presentará parte de los resultados del proyecto de I+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad” (CSO2011-24376), que dirigió entre los años 2012 y 2014, financiado por el Ministerio de Economía y Competitividad del Gobierno de España.

Para más información:

Web coloquio internacional

Noticias relacionadas:

23–09–2016. Web InCom-UAB: “Amparo Huertas Bailén presenta una ponencia en el coloquio internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées (2016)”

29–03–2016. Web InCom-UAB: “Amparo Huertas Bailén, miembro del comité científico del coloquio internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées (2016)”