Amparo Huertas participarà a les XV Jornades Internacionals de Filosofia Política (UB)

La directora de l’InCom-UAB ha estat convidada a participar a les XV Jornades Internacionals de Filosofia Política, organitzades pel Grup d’Investigació “Crisi de la raó pràctica” de la Universitat de Barcelona a finals de novembre. Fins el 14 de setembre, està obert el termini per enviar propostes de comunicació

Bellaterra, 07-09-2018 Amparo Huertas Bailén, directora de l'InCom-UAB i professora titular del Departament de Comunicació i Publicitat (UAB), ha estat convidada a participar a les XV Jornades Internacionals de Filosofia Política, en qualitat d’experta en comunicació i processos d’integració social amb perspectiva de gènere. L’objectiu de la trobada és abordar les formes d’intervenció i domini social, polític i cultural relacionades amb les noves tàctiques de vigilància sobre la ciutadania —com el Big Data— i la reducció de l’acció política, causada, per exemple, per la potestat del meme en la comunicació política o la ingerència de les Fake News en l’opinió pública.

El Grup d’Investigació Consolidat “Crisi de la raó pràctica” (2017SGR235) de la Universitat de Barcelona és l’encarregat d’organitzar aquestes Jornades, que sota el lema “Derivacions nominalistes i noves formes de control polític”, es realitzaran del 21 al 23 de novembre de 2018. Fins el 14 de setembre de 2018, està obert el termini per enviar propostes de comunicació.

També han confirmat ja la seva participació Bernardo Sorj (Universidade Federal do Rio de Janeiro, Brasil), José A. Estévez Araujo (Universitat de Barcelona), Jule Goikoetxea (Universidad del País Vasco – Euskal Herriko Unibertsitatea) i Josep Lluís Micó (Universitat Ramon Llull – Blanquerna).

Per a més informació:

Web XV Jornades Internacionals de Filosofia Política

 

Amparo Huertas participará en las XV Jornadas Internacionales de Filosofía Política (UB)

La directora del InCom-UAB ha sido invitada a participar en las XV Jornadas Internacionales de Filosofía Política, organizadas por el Grupo de Investigación “Crisis de la razón práctica” de la Universitat de Barcelona a finales de noviembre. Hasta el 14 de septiembre, está abierto el plazo para enviar propuestas de comunicación

Bellaterra, 07-09-2018 Amparo Huertas Bailén, directora del InCom-UAB y profesora titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB), ha sido invitada a participar en las XV Jornadas Internacionales de Filosofía Política, en calidad de experta en comunicación y procesos de integración social con perspectiva de género. El objetivo del encuentro es abordar las formes de intervención y dominio social, político y cultural relacionadas con las nuevas tácticas de vigilancia sobre la ciudadanía —como el Big Data— y la reducción de la acción política, causada, por ejemplo, por la potestad del meme en la comunicación política o la injerencia de las Fake News en la opinión pública.

El Grup de Investigación Consolidado “Crisis de la razón práctica” (2017SGR235) de la Universitat de Barcelona es el encargado de organizar estas Jornadas, que bajo el lema “Derivaciones nominalistas y nuevas formas de control político”, se realizarán del 21 al 23 de noviembre de 2018. Hasta el 14 de septiembre de 2018, está abierto el plazo para enviar propuestas de comunicación.

También han confirmado ya su participación Bernardo Sorj (Universidade Federal do Rio de Janeiro, Brasil), José A. Estévez Araujo (Universitat de Barcelona), Jule Goikoetxea (Universidad del País Vasco – Euskal Herriko Unibertsitatea) y Josep Lluís Micó (Universitat Ramon Llull – Blanquerna).

Para más información:

Web XV Jornadas Internacionales de Filosofía Política