Hadriel Theodoro participa al VII Congrés de l’Associação Portuguesa de Antropologia (APA)

L’aportació de l’investigador de l’InCom-UAB versarà sobre la migració LGBTIQ+ a la ciutat brasilera de São Paulo. Hadriel Theodoro està fent una estada d’investigació a l’InCom-UAB finançada per la Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (BEPE-FAPESP)

Bellaterra / Lisboa, 24-04-2019. “Paradoxos da (in)visibilidade na migração de sujeitos LGBTIQ+ na cidade de São Paulo” és el títol de la comunicació que presentarà Hadriel Theodoro, investigador del Programa de Pós-graduação em Comunicação e Prácticas de Consumo (ESPM-Sao Paulo-Brasil), al VII Congrés de l’Associação Portuguesa de Antropologia (APA).

Aquest congrés científic se cebrarà a la Facultat de Ciències Socials i Humanes de la Universidade Nova de Lisboa, del 4 al 7 de juny de 2019. La intervenció de Hadriel Theodoro està programada pel dimecres 5 de juny, de les 14.30h a les 16.30h, en el marc del Panell 75, dedicat a perspectives de gènere i orientació sexual en els estudis migratoris.

Hadreil Geovani Da Silva Theodoro està realitzant una estada de recerca a l’InCom-UAB d’un any de durada. Aquesta finalitza el 30 d’octubre de 2019. Hadriel Theodoro ha obtingut una Beca d’Etapa de Recerca a l’Exterior de la Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (BEPE-FAPESP).

Per a més informació:

Web VII Congrés de l’Associação Portuguesa de Antropologia (APA)

 

Hadriel Theodoro participa en el VII Congreso de la Associação Portuguesa de Antropologia (APA)

La aportación del investigador del InCom-UAB versará sobre la migración LGBTIQ+ en la ciudad brasileña de São Paulo. Hadriel Theodoro está realizando una estancia de investigación en el InCom-UAB financiada por la Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (BEPE-FAPESP)

Bellaterra / Lisboa, 24-04-2019. “Paradoxos da (in)visibilidade na migração de sujeitos LGBTIQ+ na cidade de São Paulo” es el título de la comunicación que presentará Hadriel Theodoro, investigador del Programa de Pós-graduação em Comunicação e Prácticas de Consumo (ESPM-Sao Paulo-Brasil), en el VII Congreso de l’Associação Portuguesa de Antropologia (APA).

Este congreso científico se celebrará en la Facultad de Ciencias Sociales y Humanas de la Universidade Nova de Lisboa, del 4 al 7 de junio de 2019. La intervención de Hadriel Theodoro está programada para el miércoles 5 de junio, de las 14.30h a las 16.30h, en el marco del Panel 75, dedicado a perspectivas de género y orientación sexual en los estudios migratorios.

Hadreil Geovani Da Silva Theodoro está realizando una estancia de investigación del InCom-UAB de un año de duración. Esta finaliza el 30 de octubre de 2019. Hadriel Theodoro ha obtenido una Beca de Etapa de Investigación al Exterior de la Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (BEPE-FAPESP).

Para más información:

Web VII Congreso de la Associação Portuguesa de Antropologia (APA)