La directora de l’InCom-UAB, elegida membre de la Comissió de Transferència de Coneixements i Projectes Estratègics del Consell de Govern de la UAB

Amparo Huertas Bailén representarà el col·lectiu de directors de centres d’estudis i recerca del campus en aquest òrgan de govern universitari

Bellaterra, 31–01–2017. La directora de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) Amparo Huertas Bailén ha estat nomenada membre de la Comissió de Transferència de Coneixements i Projectes Estratègics del Consell de Govern de la UAB.

El seu nomenament ha estat aprovat pel Consell de Govern de la UAB celebrat el dijous 26 de gener. La professora Huertas Bailén representarà el col·lectiu de directors dels 21 centres d’estudis i recerca del campus.

La Comissió de Transferència de Coneixements i Projectes Estratègics és presidida pel vicerector d’Innovació i de Projectes Estratègics (UAB) Javier Lafuente Sancho. Un total de 8 membres d’aquesta comissió són escollits en qualitat de representats de diferents col·lectius. La primera reunió de l’actual comissió se celebrarà el proper 24 de febrer.

 

La directora del InCom-UAB, elegida miembro de la Comisión de Transferencia de Conocimientos y Proyectos Estratégicos del Consejo de Gobierno de la UAB

Amparo Huertas Bailén representará al colectivo de directores de centros de estudios e investigación del campus en este órgano de gobierno universitario

Bellaterra, 31–01–2017. La directora del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) y profesora titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB) Amparo Huertas Bailén ha sido nombrada miembro de la Comisión de Transferencia de Conocimientos y Proyectos Estratégicos del Consejo de Gobierno de la UAB.

Su nombramiento ha sido aprobado por el Consejo de Gobierno de la UAB celebrado el jueves 26 de enero. La profesora Huertas Bailén representará al colectivo de directores de los 21 centros de estudios e investigación del campus.

La Comisión de Transferencia de Conocimientos y Proyectos Estratégicos es presidida por el vicerrector de Innovación y Proyectos Estratégicos (UAB) Javier Lafuente Sancho. Un total de 8 miembros de esta comisión son escogidos en calidad de representantes de distintos colectivos. La primera reunión de la actual comisión se celebrará el próximo 24 de febrero.