L’InCom-UAB et convida a veure El fill de Saúl el 27 de novembre a la Sala Cinema de la UAB

Es tracta de la segona vegada que l’InCom-UAB col·labora amb la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que se celebrarà del 15 al 30 de novembre de 2017

Bellaterra, 08-11-2017. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) participa en la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, una iniciativa de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, que se celebrarà a diverses poblacions catalanes entre el 15 i el 30 de novembre de 2017.

L'InCom-UAB col·labora amb la projecció de la pel·lícula El fill de Saúl , opera prima del cineasta hongarès László Nemes (2015), el dilluns 27 de novembre, a les 12 hores, a la Sala Cinema de la universitat. El fill de Saúl va obtenir l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa i el Gran Premi del Jurat a Canes. La projecció serà presentada pel periodista d'El Temps, Quique Badia.

Amb la voluntat d’incidir en el públic més jove, en l’edició d’enguany s’han activat comptes específics de la Mostra a Twitter, Facebook i Instagram per potenciar-ne la difusió. En totes tres xarxes socials, el perfil cinemaspiritcat informarà sobre tota la programació, els detalls de les pel·lícules i el seguiment de les projeccions; el hashtag oficial de la Mostra serà #cinemaspiritcat17. Amb aquesta mateixa etiqueta es podrà participar també en un concurs de fotografia de cinema espiritual a Instagram.

Per a més informació:
Programa General de la Mostra

Programació Sala Cinema de la UAB (cartell)

Notícia relacionada:
11-07-2017. Web InCom-UAB: “L’InCom-UAB col·labora, per segona vegada, amb la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya”

 

El InCom-UAB te invita a ver El fill de Saúl el 27 de noviembre en la Sala Cinema de la UAB

Se trata de la segunda vez que el InCom-UAB colabora con la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que se celebrará del 15 al 30 de noviembre de 2017

Bellaterra, 08-11-2017. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) participa en la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, una iniciativa de la Dirección General de Asuntos Religiosos del Departamento de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda de la Generalitat de Catalunya, que se celebrará en distintas poblaciones catalanas entre el 15 y el 30 de noviembre de 2017.

El InCom-UAB colabora con la proyección de la película El fill de Saúl , opera prima del cineasta húngaro László Nemes (2015), el lunes 27 de noviembre, a las 12 horas, en la Sala Cinema de la universidad. El fill de Saúl obtuvo el Oscar a la mejor película de habla no inglesa y el Gran Premio del Jurado en Cannes. La proyección será presentada por el periodista del El Temps, Quique Badia.

Con la voluntad de incidir en el público más joven, en la edición de este año se han activado cuentas específicas de la Muestra en Twitter, Facebook e Instagram para potenciar la difusión. En todas tres redes sociales, el perfil cinemaspiritcat informará sobre toda la programación, los detalles de las películas y el seguimiento de las proyecciones; el hashtag oficial de la Muestra será #cinemaspiritcat17. Con esta misma etiqueta se podrá participar también en un concurso de fotografía de cine espiritual en Instagram.

Para más información:
Programa General de la Muestra

Programación Sala Cinema de la UAB (cartel)

Noticia relacionada:
11-07-2017. Web InCom-UAB: “El InCom-UAB colabora, por segunda vez, con la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya”