L’InCom-UAB, present a les activitats paral·leles del FICAB

El Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona (FICAB) es desenvolupa entre els dies 22 i 28 de novembre de 2018. A més de la projecció de pel·lícules, el Festival inclou activitats paral·leles. El nostre centre d’investigació ha participat en l'organització de dues d’aquestes activitats

Bellaterra, 21-11-2018. Després d’un primer cicle a la Filmoteca de Catalunya el maig del 2018, els dies 22 al 28 de novembre torna el Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona amb el cicle “Lluites i Resistències”. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ja va donar suport a la primera trobada i, ara, incrementa la seva implicació directa. En concret, el nostre centre de recerca ha participat en l’organització de dues activitats:

– El dia 22 de novembre es projecta la pel·lícula swazi LIYANA(2017), cinema d’animació adreçat a un públic jove, en el marc de les III Jornades Internacionals Comunicació i Salut #parlemdeVIH?, organitzades per l’InCom-UAB amb el suport de la Societat Catalana de Comunicació, filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). La projecció serà al carrer del Carme, 47, seu de l’IEC, a les 18.00 hores. La pel·lícula relata la història de perseverança de cinc nens de Swazilàndia orfes a causa del VIH.

– El dia 28 de novembre es projectarà la pel·lícula DEM DEM! (2017), de Christophe Rolin, Marc Recchia i Pape Bouname Lopy, com a avantsala de la taula rodona «Mirades divergents en la comunicació de l’Àfrica: Mitjans occidentals vs. Mitjans africans», amb la participació del dibuixant i activista Ramón Esono (Guinea Equatorial), el periodista Nicolás Valle de TV3 i la moderació a càrrec d'Alícia Oliver, responsable del Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Aquesta activitat està programada a les 18.00 hores al Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10 pral., Barcelona).

Per a més informació:

FICAB – Activitats paral·leles

 

El InCom-UAB, presente en las actividades paralelas del FICAB

El Festival Internacional de Cines Africanos de Barcelona (FICAB) se desarrolla entre los días 22 y 28 de noviembre de 2018. Además de la proyección de películas, el Festival incluye actividades paralelas. Nuestro centro de investigación ha participado en la organización de dos de estas actividades

Bellaterra, 21-11-2018. Después de un primer ciclo en la Filmoteca de Catalunya en mayo de 2018, desde el 22 hasta el 28 de noviembre vuelve el Festival Internacional de Cines Africanos de Barcelona con el ciclo “Luchas y Resistencias”. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ya dió apoyo al primer encuentro y, ahora, incrementa su implicación directa. En concreto, nuestro centro de investigación ha participado en la organización de dos actividades:

– El día 22 de noviembre se proyecta la película suazi LIYANA(2017), cine de animación dirigido a un público joven, en el marco de las III Jornadas Internacionales Comunicación y Salud #hablamosdeVIH?, organizadas por el InCom-UAB con el apoyo de la Societat Catalana de Comunicació, filial del Institut d’Estudis Catalans (IEC). La proyección será en la calle del Carme, 47, sede del IEC, a las 18.00 horas. La película relata la historia de perseverancia de cinco niños de Suazilandia huérfanos a causa del VIH.

– El día 28 de noviembre se proyectará la película DEM DEM! (2017), de Christophe Rolin, Marc Recchia y Pape Bouname Lopy, como antesala de la mesa redonda «Miradas divergentes en la comunicación del África: Medios occidentales vs. Medios africanos», con la participación del dibujante y activista Ramón Esono (Guinea Ecuatorial), el periodista Nicolás Valle de TV3 y la moderación a cargo de Alícia Oliver, responsable del Grupo de Trabajo de Periodismo Solidario del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Esta actividad está programada a las 18.00 horas en el Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10 pral., Barcelona).

Para más información:

FICAB – Actividades paralelas