Presentació de l’ASRC al MAC 2023

L’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya (ASRC) serà presentat a la 24a edició del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya (MAC), que es celebra el proper 14 de juny en diversos espais de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers (Barcelona).

La sessió està prevista a les 11.00 hores amb el títol: LES RÀDIOS MUNICIPALS CATALANES I L’ARXIU SONOR DE LA RÀDIO A CATALUNYA DE LA UAB (ASRC-UAB), a la sala d’actes de la biblioteca Roca Umbert. La presentació serà a càrrec de Cinto Niqui (director de l’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya (ASRC) i membre de l’InCom-UAB) i Maria Teresa Santos Prados (gestora de Col·lecció de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General i Coordinadora Transversal de Gestió de Col·lecció del Servei de Biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona). Consulta el programa: Enllaç 

Durant aquest mes de juny, ja s’ha realitzat una presentació més. María Teresa Santos i Marta Rial (de l’equip de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General) van presentar l’ASRC a les XVIII Jornadas Españolas de Información y Documentación (FESABID), que es va celebrar a Granada els dies 1 i 2 de juny, amb el lema “El poder està a les teves mans: biblioteques, arxius, museus”. El títol de la seva ponència va ser: Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya (ASRC), memòria a les ones.