L’AE-IC homenatjarà Miquel de Moragas i Spà en el congrés de Salamanca, en el qual també es presentarà el llibre editat per Moragas i Spà, Terrón, i Rincón

El VI Congreso Internacional AE-IC ‘Comunicación y Conocimiento’ se celebrarà a la Facultat de Ciències Socials, al campus Miguel de Unamuno, de la Universidad de Salamanca, del 26 al 29 de juny. Aquest esdeveniment internacional compta amb el suport acadèmic de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB)

Bellaterra / Salamanca, 18-05-2018. L’Asociación Española de Investigación de la Comunicación (AE-IC), sota la presidència del catedràtic de la Universidad Complutense de Madrid Enrique Bustamante, homenatjarà el primer president de l’AE-IC Miquel de Moragas i Spà, durant l’acte d’inauguració del proper congrés internacional d’aquesta associació científica, que se celebrarà a Salamanca, el dimarts 26 de juny, a les set de la tarda.

L’homenatge a Moragas i Spà, catedràtic emèrit de la UAB i també fundador i primer director de l’InCom-UAB, comptarà amb el laudatio de la catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona i vicepresidenta de l’AE-IC Rosa Franquet. Durant la sessió inaugural, també es retrà homenatge al professor de la Universitat de Glasgow, Phillip Schlessinger, amb el laudatio a càrrec del catedràtic de la Universitat del País Basc (UPV-EHU) Ramon Zallo.

L’endemà dimecres 27 de juny, a les 13h, es presentarà el llibre 'De los medios a las mediaciones' de Jesús Martín Barbero, 30 años después, editat per Miquel de Moragas i Spà, José Luis Terrón i Omar Rincón (Bellaterra: InCom-UAB Publicacions, 2017). La sessió, programada dins els actes complementaris del congrés, es durà a terme en format de ‘panel’ acadèmic sobre l’obra, amb les intervencions de Miquel de Moragas i Spà (coeditor de l’obra, Universitat Autònoma de Barcelona); Margarita Ledo (Universidad de Santiago de Compostela); Enrique Bustamante (Universidad Complutense de Madrid); i José Miguel Pereira (Universidad Javeriana), sota la moderació de José Luis Terrón (Universitat Autònoma de Barcelona), coeditor de l’obra i director de la col·lecció editorial InCom-UAB Publicacions.

Per a mes informació:

Web Congrés AE-IC 2018

MORAGAS I SPÀ, Miquel de; TERRÓN BLANCO, José Luis; RINCÓN, Omar, eds. (2017): 'De los medios a las mediaciones' de Jesús Martín Barbero, 30 años después [En línia]. Bellaterra: Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB): InCom-UAB Publicacions, núm. 14. ISBN: 978-84-947521-5-5.

 

El AE-IC homenajeará a Miquel de Moragas i Spà en el congreso de Salamanca, en el que también se presentarà el libro editado por Moragas i Spà, Terrón, y Rincón

El VI Congreso Internacional AE-IC ‘Comunicación y Conocimiento’ se celebrarà en la Facultad de Ciencias Sociales, en el campus Miguel de Unamuno, de la Universidad de Salamanca, del 26 al 29 de junio. Este evento internacional cuenta con el apoyo académico del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB)

Bellaterra / Salamanca, 18-05-2018. La Asociación Española de Investigación de la Comunicación (AE-IC), bajo la presidencia del catedrático de la Universidad Complutense de Madrid Enrique Bustamante, homenajeará al primer presidente de la AE-IC Miquel de Moragas i Spà, durante el acto de inauguración del próximo congreso internacional de esta asociación científica, que se celebrará en Salamanca, el martes 26 de junio, a las siete de la tarde.

El homenaje a Moragas i Spà, catedrático de la UAB y también fundador y primer director del InCom-UAB, contará con el laudatio de la catedrática de la Universitat Autònoma de Barcelona y vicepresidenta de la AE-IC Rosa Franquet. Durante la sesión inaugural, también se homenajeará al profesor de la Universidad de Glasgow, Phillip Schlessinger, con el laudatio a cargo del catedrático de la Universidad del País Vasco (UPV-EHU) Ramon Zallo.

El día siguiente, miércoles 27 de junio, a las 13h, se presentará el libro De los medios a las mediaciones de Jesús Martín Barbero, 30 años después, editado por Miquel de Moragas i Spà, José Luis Terrón y Omar Rincón (Bellaterra: InCom-UAB Publicacions, 2017). La sesión, programada dentro de los actos complementarios del congreso, se llevará a cabo en formato de ‘panel’ académico sobre la obra, con las intervenciones de Miquel de Moragas i Spà (coeditor de la obra, Universitat Autònoma de Barcelona); Margarita Ledo (Universidad de Santiago de Compostela); Enrique Bustamante (Universidad Complutense de Madrid); y José Miguel Pereira (Universidad Javeriana), y la moderación de José Luis Terrón (Universitat Autònoma de Barcelona), coeditor de la obra y director de la colección editorial InCom-UAB Publicacions.

Para más información:

Web Congreso AE-IC 2018

MORAGAS I SPÀ, Miquel de; TERRÓN BLANCO, José Luis; RINCÓN, Omar, eds. (2017): 'De los medios a las mediaciones' de Jesús Martín Barbero, 30 años después [En línea]. Bellaterra: Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB): InCom-UAB Publicacions, núm. 14. ISBN: 978-84-947521-5-5.