L’InCom-UAB participa en la reunió d’entitats col·laboradores de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

El passat 5 de juliol es van reunir les entitats col·laboradores de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Generalitat de Catalunya. És la tercera vegada que el centre de recerca participa en aquesta activitat, que aquest any es suma a la commemoració del 2018 Any Panikkar

Bellaterra, 13-07-2018. Les entitats col·laboradores de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos, del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, es van reunir el passat 5 de juliol a Barcelona. L’InCom-UAB forma part d’aquest equip des de l’any 2016, quan va col·laborar-hi per primera vegada. Des de la seva creació, l’any 2014, la Mostra ha anat ampliant el nombre d’entitats i organismes col·laboradors, d’11 s’ha passat a 29 a l’edició del 2017. Això ha permès ampliar les ciutats implicades, que ara ja són 12.

A la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que es celebrarà del 15 al 30 de novembre de 2018, l’InCom-UAB participa amb l’organització de la projecció de la pel·lícula Silencio (Martin Scorsese, 2016) a la Sala Cinema de la UAB el 26 de novembre a les 12 hores (entrada gratuïta). Silencio és la pel·lícula que Scorsese portava anys volent fer, un film sobre el silenci de Déu que segueix la història de dos sacerdots jesuïtes de Portugal que viatgen al Japó per evangelitzar l'arxipèlag i localitzar el seu mentor desaparegut. La historia transcorre a la segona meitat del segle XVII.

L’objectiu de la Mostra és apropar a la ciutadania la riquesa de la diversitat religiosa, fent visibles les diverses manifestacions religioses i espirituals. A aquesta edició, es posarà l’accent al diàleg interreligiós, arran la seva adhesió a la commemoració del 2018 Any Panikkar.

Trailer Silencio (Martin Scorsese, 2016)

Cinema Espiritual i de les Religions (Mostra de Cinema Espiritual)

Any Raimon Panikkar 2018

 

El InCom-UAB participa en la reunión de entidades colaboradoras de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

El pasado 5 de julio se reunieron las entidades colaboradoras de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organizada por la Generalitat de Catalunya. Es la tercera vez que el centro de investigación participa en esta actividad, que este año se suma a la conmemoración del 2018 Año Panikkar

Bellaterra, 13-07-2018. Las entidades colaboradoras de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organizada por la Dirección General de Asuntos Religiosos, del Departamento de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda la Generalitat de Catalunya, se reunieron el pasado 5 de julio en Barcelona. El InCom-UAB forma parte de este equipo desde el año 2016, cuando colaboró por primera vez. Desde su creación, en el año 2014, la muestra ha ido ampliando el número de entidades y organismos colaboradores, de 11 se pasado a 29 en la edición de 2017. Esto ha permitido ampliar las ciudades implicadas, que ya son 12.

En la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que es celebrará del 15 al 30 de noviembre de 2018, el InCom-UAB participa con la organización de la proyección de la película Silencio (Martin Scorsese, 2016) en la Sala Cinema de la UAB el 26 de noviembre a las 12 horas (entrada gratuita). Silencio es la película que Scorsese llevaba años queriendo hacer, un film sobre el silencio de Dios que sigue la historia de dos sacerdotes jesuitas de Portugal que viajan a Japón para evangelizar el archipiélago y localizar a su mentor desaparecido. La historia transcurre en la segunda mitad del siglo XVII.

el objetivo de la muestra es acercar a la ciudadanía la riqueza de la diversidad religiosa, haciendo visible las distintas manifestaciones religiosas y espirituales. En esta edición, se pondrá el acento al diálogo interreligioso, a raíz de su adhesión a la conmemoración del 2018 Año Panikkar.

Trailer Silencio (Martin Scorsese, 2016)

Cinema Espiritual i de les Religions (Mostra de Cinema Espiritual)

Año Raimon Panikkar 2018