Maria Luna va participar a NECS 2017: European Network for Cinema and Media Studies

La investigadora de l’InCom UAB va parlar sobre la relació entre la mirada artística i les dones com a subjectes dels documentals a NECS 2017, celebrat entre el 29 de juny i l’1 de juliol a la Université Sorbonne Nouvelle, París 3

Bellaterra / París, 19‒07‒2017. Maria Luna, investigadora de l’InCom-UAB, va participar a NECS 2017: European Network for Cinema and Media Studies. La seva proposta “The weight of a gaze: Sex workers bodies’ in author documentaries” [El pes de la mirada: els cossos de les treballadores sexuals en els documentals d’autor] analitzà la relació entre la mirada artística i les dones com a subjectes dels documentals prenent com a estudi de cas els treballs dels creadors europeus Antoine D’Agata i Michael Glawogger.

La presentació de Maria Luna es va incloure en el panel: “The weight of class: burdened bodies in documentary and experimental cinema” [Pes de classe: la càrrega dels cossos en el documental i el cinema experimental]. En aquest, també van participar-hi Maria Soliña Barreiro (Universitat Pompeu Fabra), Albert Elduque (Universitat de Reading, Regne Unit) i Manuel Garín (Universitat Pompeu Fabra).

L’esdeveniment es va celebrar del 29 de juny a l’1 de juliol a la Université Sorbonne Nouvelle, París 3. Aquesta edició va girar a l’entorn del tema “Sensibility and the senses: Media, bodies, practices” [Sensibilitat i sentits: Mitjans, cossos i pràctiques].

NECS 2017

NECS–European Network for Cinema and Media Studies

 

Maria Luna participa en NECS 2017: European Network for Cinema and Media Studies

La investigadora del InCom UAB habló sobre la relación entre la mirada artística y las mujeres como sujetos de los documentales en NECS 2017, celebrado entre el 29 de junio y el 1 de julio en la Université Sorbonne Nouvelle, París 3

Bellaterra/ París, 19‒07‒2017. Maria Luna, investigadora del InCom-UAB, participó en NECS 2017: European Network for Cinema and Media Studies. Su propuesta “The weight of a gaze: Sex workers bodies’ in author documentaries” [El peso de la mirada: los cuerpos de las trabajadoras sexuales en los documentales de autor] analizó la relación entre la mirada artística y las mujeres como sujetos de los documentales tomando como estudio de caso los trabajos de los creadores europeos Antoine D’Agata y Michael Glawogger.

La presentación de Maria Luna se incluyó en el panel: “The weight of class: burdened bodies in documentary and experimental cinema” (Peso de clase: la carga de los cuerpos en el documental y el cine experimental”). En este, también participaron Maria Soliña Barreiro (Universitat Pompeu Fabra), Albert Elduque (Universidad de Reading) y Manuel Garín (Universidad Pompeu Fabra).

El evento se celebró del 29 de junio al 1 de julio en la Université Sorbonne Nouvelle, París 3. Esta edición giró alrededor del tema “Sensibility and the senses: Media, bodies, practices” [Sensibilidad y sentidos: medios, cuerpos y prácticas].

NECS 2017

NECS–European Network for Cinema and Media Studies