Amparo Huertas Bailén, als informatius de RTVE

La 1 (RTVE) ha emès el 3 de desembre de 2017 dues peces informatives sobre el tancament del Kioskiero, l’últim quiosc de la UAB. Els documents recullen l’opinió de la directora de l’InCom-UAB: això és una conseqüència de l’expansió de la cultura digital

Bellaterra, 04-12-2017. RTVE va visitar l’1 de desembre de 2017 la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Aquest era l’últim dia d’activitat del Kioskiero, el quiosc de la UAB. Després de 30 anys d’activitat, el quiosc ha tancat les seves portes a aquesta Facultat.

Un equip de la cadena pública va entrevistar Víctor Martínez, responsable del Kioskiero; estudiants del centre, i Amparo Huertas Bailén, directora del InCom-UAB. Finalment, s’han elaborat dues peces informatives, que s’han emès a La 1 —a la programació a Catalunya (L’informatiu Cap de Setmana) i al Telediario de les 21.00 hores— el 3 de desembre de 2017.

La principal raó d'aquest tancament és l’expansió de la cultura digital. Davant de la possibilitat de consultar l’actualitat al mòbil, les notícies recollides a un diari de seguida envelleixen. Aquesta és l’opinió de la directora de l’InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén, recollida a les peces informatives emeses per La 1.

Accés a les dues notícies:

Després de 30 anys, tanca l'últim quiosc obert a la UAB

Es el último de los quioscos de prensa de la universidad en Cataluña. El “Kioskiero”, que es como se lo conoce popularmente, cierra tras 30 años

 

Amparo Huertas Bailén, en los informativos de RTVE

La 1 (RTVE) ha emitido el 3 de diciembre de 2017 dos piezas informativas sobre el cierre del Kioskiero, el último quiosco de la UAB. Los documentos recogen la opinión de la directora del InCom-UAB: eso es una consecuencia de la expansión de la cultura digital

Bellaterra, 04-12-2017. RTVE visitó el 1 de diciembre de 2017 la Facultad de Ciencias de la Comunicación de la UAB. Este era el último día de actividad del Kioskiero, el quiosco de la UAB. Después de 30 años de actividad, el quiosco ha cerrado sus puertas en esta Facultad.

Un equipo de la cadena pública entrevistó a Víctor Martínez, responsable del Kioskiero; a estudiantes del centro, y a Amparo Huertas Bailén, directora del InCom-UAB. Finalmente, se han elaborado dos piezas informativas, que se han emitido en La 1 —en la programación en Catalunya (L’informatiu Cap de Setmana) y en el Telediario de las 21.00 horas— el 3 de diciembre de 2017.

La principal razón de este cierre es la expansión de la cultura digital. Ante la posibilidad de consultar la actualidad en el móvil, las noticias recogidas en un periódico en seguida envejecen. Esta es la opinión de la directora del InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén, recogida en las piezas informativas emitidas por La 1.

Acceso a las dos noticias:

Després de 30 anys, tanca l'últim quiosc obert a la UAB

Es el último de los quioscos de prensa de la universidad en Cataluña. El “Kioskiero”, que es como se lo conoce popularmente, cierra tras 30 años