El Grup Enderrock i l’InCom-UAB signen un conveni per consolidar la seva col·laboració en l’àmbit de la comunicació i la cultura

Des de l’any 2015 ambdues institucions ja estaven col·laborant. El Grup Enderrock és responsable de l’elaboració del capítol “La música” de l’‘Informe de la comunicació a Catalunya’, que publica cada dos anys l’InCom-UAB. I, des d’aquesta tardor, l’InCom-UAB també ha participat en l’edició final de l’‘Anuari de la Música 2020’, que el Grup Enderrock publica amb l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers (ARC), i el suport de l’Acadèmia Catalana de la Música.

Bellaterra, 22-12-2020. Després de cinc anys des de l’inici de la col·laboració entre el Grup Enderrock i l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), ambdues institucions han volgut enfortir la seva relació amb la signatura d’un conveni que permetrà consolidar projectes d’interès comú i crear iniciatives noves, en l’àmbit de la comunicació i les indústries culturals, especialment les vinculades a la música.

Les dues institucions estan treballant per poder col·laborar en projectes i estudis, en el context de l’espai català de comunicació, i també en l’organització de fòrums de reflexió. El conveni s’ha formalitzat el darrer trimestre de l’any 2020, un any marcat per la pandèmia de la covid-19, i que ha afectat tant directament l’àmbit cultural, degut a les estrictes restriccions sanitàries.

De cara al 2021, la directora de l’InCom-UAB Amparo Huertas Bailén confirma que les dues institucions preveuen participar conjuntament en la nova edició de l’Anuari de la Música, previst que es presenti l’estiu de 2021, i en la propera edició de l’Informe de la comunicació a Catalunya, que analitzarà el bienni 2019-2020, i que es presentarà previsiblement durant l’últim trimestre de 2021.

 

Per a més informació:

Vídeo presentació “Anuari de la Música (2020)”, amb la participació, entre d’altres, de Lluís Gendrau, director editorial de Grup Enderrock, i Amparo Huertas Bailén, directora de l’InCom-UAB. Barcelona: Sala Apolo, 20 de novembre de 2020. Retransmès via streaming.