En marxa la novena edició de l’Informe de la comunicació a Catalunya

L’InCom-UAB aposta per consolidar aquesta publicació biennal com un projecte veritablement interuniversitari. Des de la primera edició, l’any 2000, l’Informe ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Gas Natural Fenosa

Bellaterra, 17‒10‒2016. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha posat en marxa la novena edició de l'Informe de la comunicació a Catalunya, una obra col·lectiva biennal que ofereix una descripció i anàlisi interpretativa de l’evolució dels principals camps que configuren el sector de la comunicació social a Catalunya. La seva presentació pública es preveu per a principis de la tardor de 2017.

L’objectiu de l’InCom-UAB és consolidar aquest projecte com a font d’informació fonamental sobre el sector de la comunicació a Catalunya i, en aquest sentit, aposta per continuar ampliant la llista d’universitats i entitats participants. L’equip editor està format per Marta Civil i Serra (InCom-UAB), Joan M. Corbella Cordomí (UPF), Carme Ferré Pavia (UAB) i Joan Sabaté i Salazar (URL), i el consell acadèmic per Laura Bergés (UdL), Maria Corominas (UAB), Bernat López (URV), Miquel de Moragas i Spà (UAB), Miquel Rodrigo (UPF), Joan Manuel Tresserras (UAB) i José Luis Terrón (UAB).

Aquesta novena edició, que analitzarà els anys 2015 i 2016, compta amb la participació de 20 autors i autores procedents de diverses universitats i institucions, públiques i privades, dels quals 8 són investigadors vinculats directament a l’InCom-UAB.

Per a més informació:
Web Informe de la comunicació a Catalunya

 

En marcha la novena edición del Informe de la comunicació a Catalunya

El InCom-UAB apuesta por consolidar esta publicación bienal como un proyecto verdaderamente interuniversitario. Desde la primera edición, en el año 2000, el Informe ha recibido el apoyo de la Generalitat de Catalunya y el patrocinio de Gas Natural Fenosa

Bellaterra, 17‒10‒2016. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha puesto en marcha la novena edición del Informe de la comunicació a Catalunya, una obra colectiva bienal que ofrece una descripción y análisis interpretativo de la evolución de los principales campos que configuran el sector de la comunicación social en Cataluña. Su presentación pública se prevé para principios de otoño de 2017.

El objetivo del InCom-UAB es consolidar este proyecto como Fuente de información fundamental sobre el sector de la comunicación en Catalunya y, en este sentido, apuesta por continuar ampliando la lista de universidades y entidades participantes. El equipo editor está formado por Marta Civil i Serra (InCom-UAB), Joan M. Corbella Cordomí (UPF), Carme Ferré Pavia (UAB) y Joan Sabaté i Salazar (URL), y el consejo académico por Laura Bergés (UdL), Maria Corominas (UAB), Bernat López (URV), Miquel de Moragas i Spà (UAB), Miquel Rodrigo (UPF), Joan Manuel Tresserras (UAB) y José Luis Terrón (UAB).

Esta novena edición, que analizará los años 2015 y 2016, cuenta con la participación de 20 autores y autores procedentes de distintas universidades e instituciones, públicas y privadas, de las que 8 son investigadores vinculados directamente al InCom-UAB.

Para más información:

Web Informe de la comunicació a Catalunya