L’InCom-UAB, present a la Conferència Internacional de l’IAMCR Madrid 2019

Set membres del nostre centre de recerca participen a la propera edició de la conferència anual de la International Association for Media and Communication Research (IAMCR), que se celebrarà a la Universidad Complutense de Madrid al juliol de 2019. L’InCom-UAB estarà present amb un total de 6 ponències i 1 panel

Bellaterra / Madrid, 26-04-2019. Set membres de l’equip investigador de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) participaran a la propera conferència anual de l’International Association for Media and Communication Research (IAMCR), que se celebrarà a la Universidad Complutense de Madrid del 7 a l’11 de juliol de 2019. En aquesta ocasió el tema central és “Comunicació, tecnologia i dignitat humana: Drets controvertits, veritats controvertides”.

L’IAMCR ha informat que s’ha batut el rècord històric de participació. S’han rebut un total de 3.500 propostes —sumant comunicacions i ‘panels’—, de les quals 1.500 han estat acceptades. L’InCom-UAB estarà present amb un total de 6 ponències i 1 panel.

L’IAMCR es va crear l’any 1957. Barcelona ha acollit dues vegades la conferència internacional d’aquesta associació científica. L’any 1988 va estar organitzada per la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB) i, l’any 2002, per l’Institut de la Comunicació (InCom-UAB).

Comunicacions acceptades presentades per membres de l’InCom-UAB

Amparo Huertas Bailén (directora del InCom-UAB, investigadora principal del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura 2017/SGR-0760 i professora titular al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB): “Cruzando culturas: el consumo mediático de la población migrante” (Audience Section)

José Luis Terrón Blanco (membre del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura 2017/SGR-0760 i professor titular al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB) i Luisa Martínez García (professora associada al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB). “The post-truth in the conversation of Spanish-speaking public space. An analysis of #Posverdad on Twitter" (Political Communication Research Section)

Maria Luna (professora associada a la Fundació Tecnocampus-Universitat Pompeu Fabra i membre del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura 2017/SGR-0760). Coordina el panel “Prácticas y experiencias de comunicación indígena. Diálogo de tecnologías en un entorno digital” (Community Communication and Alternative Media – CCAM / Section for the IAMCR 2019). Dins d’aquest panel, Maria Luna presenta la ponència “Circulación de cine indígena en Europa: Experiencias de exhibición transnacional”.

Luisa Martínez García (professora Associada al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB). “From Portable Document Format to Digital storytelling: evolution of successful online journalism in Spain” (Jounalism Research and Education Section)

Gabriela Marques Gonçalves (membre investigador en formació i doctoranda al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat sota la direcció de la Dra. Amparo Huertas Bailén): “Identidad étnico-cultural y consumo mediático de la población gitana española” (Audience Section)

Hadriel Theodoro (realitza una estada d’investigació a l’InCom-UAB amb finançament de la Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (BEPE-FAPESP) i Denise Cogo (col·laboradora externa del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura 2017/SGR-0760): “Imagined" Brazil in the media consumption of LGBTIQ+ immigrants and refugees in the city of São Paulo” (Gender and Communication Section)

Per a més informació:

Web Conferència Internacional IAMCR Madrid 2019

Web IAMCR

 

El InCom-UAB, presente en la Conferencia Internacional de la IAMCR Madrid 2019

Siete miembros de nuestro centro participan en la próximaedición de la conferencia anual de la International Association for Media and Communication Research (IAMCR), que se celebrarà en la Universidad Complutense de Madrid en julio de 2019. El InCom-UAB estará presente con un total de 6 ponencias y 1 panel

Bellaterra / Madrid, 26-04-2019. Siete miembros del equipo investigador del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) participaran en la próxima conferencia anual de la International Association for Media and Communication Research (IAMCR), que se celebrará en la Universidad Complutense de Madrid del 7 al 11 de julio de 2019. En esta ocasión el tema central es “Comunicación, tecnología y dignidad humana: Derechos controvertidos, verdades controvertidas”.

El IAMCR ha informado que se ha batido el récord histórico de participación. Se han recibido un total de 3.500 propuestas —sumando comunicaciones y ‘panels’—, de las cuales 1.500 han sido aceptadas. El InCom-UAB estará presente con un total de 6 ponencias y 1 panel.

El IAMCR se creó en el año 1957. Barcelona ha acogido dos veces la conferencia internacional de esta asociación científica. El año 1988 estuvo organizada por la Facultad de Ciencias de la Comunicación (UAB) y, el año 2020, por el Institut de la Comunicació (InCom-UAB).

Comunicaciones aceptadas presentadas por miembros del InCom-UAB

Amparo Huertas Bailén (directora del InCom-UAB, investigadora principal del Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura 2017/SGR-0760 y profesora titular al Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad de la UAB): “Cruzando culturas: el consumo mediático de la población migrante” (Audience Section)

José Luis Terrón Blanco (miembro del Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura 2017/SGR-0760 y profesor titular en el Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad de la UAB) y Luisa Martínez García (profesora asociada en el Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad de la UAB). “The post-truth in the conversation of Spanish-speaking public space. An analysis of #Posverdad on Twitter»" (Political Communication Research Section)

Maria Luna (profesora asociada en la Fundació Tecnocampus-Universitat Pompeu Fabra y miembro del Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura 2017/SGR-0760). Coordina el panel “Prácticas y experiencias de comunicación indígena. Diálogo de tecnologías en un entorno digital” (Community Communication and Alternative Media – CCAM / Section for the IAMCR 2019). Dentro de este panel, Maria Luna presenta la ponencia "Circulación de cine indígena en Europa: Experiencias de exhibición transnacional”.

Luisa Martínez García (profesora Asociada en el Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad de la UAB). “From Portable Document Format to Digital storytelling: evolution of successful online journalism in Spain” (Jounalism Research and Education Section)

Gabriela Marques Gonçalves (miembro investigador en formación y doctoranda en el Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad bajo la dirección de la Dra. Amparo Huertas Bailén): “Identidad étnico-cultural y consumo mediático de la población gitana española” (Audience Section)

Hadriel Theodoro (realiza una estancia de investigación en el InCom-UAB con financiación de la Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (BEPE-FAPESP) y Denise Cogo (colaboradora externa del Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura 2017/SGR-0760): “Imagined" Brazil in the media consumption of LGBTIQ+ immigrants and refugees in the city of São Paulo” (Gender and Communication Section)

Para más información:

Web Conferencia Internacional IAMCR Madrid 2019

Web IAMCR