Luiz Peres Neto publica “Sul Global: uma agenda política para pensar a comunicação?” a MATRIZes

Luiz Peres Neto publica l’article “Sul Global: uma agenda política para pensar a comunicação?” en el número 18 (1) de la revista MATRIZes. Dirigida per Maria Immacolata Vassallo de Lopes (Universidade de São Paulo, Brasil), aquesta publicació està classificada com A1 a l’área de la Comunicació i  la Informació per CAPES (Brasil), a la seva avaluació de 2017-2020.

L’artícle, disponible en portuguès i castellà, tracta sobre com les publicacions acadèmiques, especialment les situades en el Nord Global, tracten el concepte “Sud Global”. El text té un doble objectiu: presentar els principals sentits que es dona a aquest concepte i discutir com es recull des del camp de la comunicació, tenint en compte els corrents tradicionals d’Iberoamèrica. Aquest treball respon a les línies temàtiques que es desenvolupen en el marc de la Càtedra UNESCO de Comunicació, coordinada per Amparo Huertas.

El document està disponible en el dipòsit digital de la UAB: Enllaç

Referència: Peres-Neto, L. (2024). Sul Global: uma agenda política para pensar a comunicação?. MATRIZes18(1), 127-143. https://doi.org/10.11606/issn.1982-8160.v18i1p127-143