Participació docent a la Diplomatura de Fotoperiodisme de la UAB (dpF-UAB)

El membre de l'InCom-UAB Ramon G. Sedó va participar com a ponent principal convidat en el taller sobre "Internet per a fotoperiodistes" a la Diplomatura de Fotoperiodisme de la UAB (dpF-UAB), coordinada pel Dr. Juan Bautista Hernández

Barcelona, 14-02-2019. Ramon G. Sedó, membre de l'InCom-UAB, va participar com a ponent principal convidat en el taller sobre "Internet per a fotoperiodistes" a la Diplomatura de Fotoperiodisme de la UAB (dpF-UAB), coordinada pel Dr. Juan Bautista Hernández. La sessió es va impartir el passat 13 de febrer a l'Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona. La Diplomatura de Fotoperiodisme enguany ha arribat a la seva 22a. edició.

La sessió, que va durar quatre hores, va tractar des de la història d'internet fins a l'ús d'eines per a la gestió de les xarxes socials amb finalitats professionals, passant per la protecció legal que ha de tenir una imatge a la xarxa. Tot i això el gruix de la sessió es va centrar en aspectes pràctics de la construcció d'un web que vol donar a conèixer la feina del fotoperiodista.

Hi van assistir els 30 estudiants matriculats, procedents de diferents nacionalitats. La sessió va ser molt ben rebuda, ja que només quatres dels estudiants disposaven de domini i lloc web propi, tenien presència a la xarxa i estaven correctament posicionats als cercadors.

Per a més informació:

Diplomatura de Fotoperiodisme de la UAB (dpF-UAB)

 

Participación docente en la Diplomatura de Fotoperiodismo de la UAB (dpF-UAB)

El miembro del InCom-UAB Ramon G. Sedó participó como ponente principal invitado en el taller sobre "Internet para fotoperiodistas" en la Diplomatura de Fotoperiodismo de la UAB (dpF-UAB), coordinada por el Dr. Juan Bautista Hernández

Barcelona, 14-02-2019. Ramon G. Sedó, miembro del InCom-UAB, participó como ponente principal invitado en el taller sobre "Internet para fotoperiodistas" en la Diplomatura de Fotoperiodismo de la UAB (DPF-UAB), coordinada por el Dr. Juan Bautista Hernández. La sesión se impartió el pasado 13 de febrero en la Escuela de Postgrado de la Universidad Autónoma de Barcelona. La Diplomatura de Fotoperiodismo año ha llegado a su 22ª edición.

La sesión, que duró cuatro horas, trató desde la historia de internet hasta el uso de herramientas para la gestión de las redes sociales con fines profesionales, pasando por la protección legal que debe tener una imagen a la red. Sin embargo el grueso de la sesión se centró en aspectos prácticos de la construcción de una web que quiere dar a conocer el trabajo del fotoperiodista.

Asistieron los 30 estudiantes matriculados, procedentes de diferentes nacionalidades. La sesión fue muy bien recibida, ya que sólo cuatro de los estudiantes disponían de dominio y sitio web propio, tenían presencia en la red y estaban correctamente posicionados en los buscadores.

Para más información:

Diplomatura de Fotoperiodisme de la UAB (dpF-UAB)