Amparo Huertas Bailén clausura el VII Congrés Internacional de GECA (Madrid)

La directora de l’InCom-UAB és l’encarregada de la conferència de clausura plenària en el proper congrés internacional de GECA, que se celebra a finals d’abril a la UCM

Bellaterra / Madrid, 13-04-2018. El VII Congrés Internacional de GECA (“Género, Estética y Cultura Audiovisual”), grup d’investigació de la Universidad Complutense de Madrid (UCM) dirigit per Francisco A. Zurian, es desenvoluparà entre els dies 18 i 20 d’abril en aquesta universitat. En aquesta ocasió, el lema és “Representació, educació i lluita contra la violència de gènere”.

La directora de l’InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén, serà l’encarregada de realitzar la conferència de clausura plenària. La seva intervenció, titulada “¿Què aporten campanyes com #Metoo en la lluita contra la violència de gènere?”, és una reflexió sobre els moviments mediàtics virals i el feminisme a partir de l’estudi de la campanya #Metoo desenvolupada des de l’àmbit de al indústria cinematogràfica nord-americana.

La relació de l’InCom-UAB i GECA s’inicià el 2014 i, al llarg d’aquest temps, s’ha anat enfortint la col·laboració entre ambdós grups. De fet, Francisco A. Zurian és membre de l’InCom-UAB i Amparo Huertas Bailén forma part de la xarxa d’investigadors del grup de la UCM.

Per a més informació:

Web VII Congrés GECA (2018)

 

Amparo Huertas Bailén clausura el VII Congreso Internacional de GECA (Madrid)

La directora del InCom-UAB es la encargada de la conferencia de clausura plenaria en el próximo congreso internacional de GECA, que se celebra a finales de abril en la UCM

Bellaterra / Madrid, 13-04-2018. El VII Congreso Internacional de GECA (“Género, Estética y Cultura Audiovisual”), grupo de investigación de la Universidad Complutense de Madrid (UCM) dirigido por Francisco A. Zurian, se desarrollará entre los días 18 y 20 de abril en dicha universidad. En esta ocasión, el lema es “Representación, educación y lucha contra la violencia de género”.

La directora del InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén, será la encargada de realizar la conferencia de clausura plenaria. Su intervención, titulada “¿Qué aportan campañas como #Metoo en la lucha contra la violencia de género?”, es una reflexión sobre los movimientos mediáticos virales y el feminismo a partir del estudio de la campaña #Metoo desarrollada desde el ámbito de la industria cinematográfica estadounidense.

La relación del InCom-UAB y GECA se inició en 2014 y, a lo largo del tiempo, se ha ido fortaleciendo la colaboración entre ambos grupos. De hecho, Francisco A. Zurian es miembro del InCom-UAB y Amparo Huertas Bailén forma parte de la red de investigadores del grupo de la UCM.

Para más información:

Web VII Congreso GECA (2018)